Skip to main content

<Op zoek naar de .NET baan die écht bij je past? />

Je bent hoogopgeleid. Je wilt de .NET baan vinden die het beste bij jou en jouw behoeftes past. Je wilt gelukkig zijn, privé maar bovenal in je werk. Dan is het tijd voor EmployConnect. Ik ben namelijk het allerbeste in het vinden van de .NET baan die perfect bij jou aansluit.

Ik wil jouw dromen waarmaken.

 

‘meer doorgroeimogelijkheden’

EmployConnect maakt deze droom waar door een werkgever te vinden waarbij jij kan doorgroeien op de manier zoals jij dat wilt.

 

‘een hoger salaris’

EmployConnect maakt deze droom waar door je voor te stellen aan een werkgever die je een hoger salaris biedt.

 

‘het nastreven van mijn ambities’

EmployConnect maakt deze droom waar door samen met jou in kaart te brengen waar jouw ambities liggen, om vervolgens de meest passende functie én organisatie voor jou te vinden, zodat je deze ambities kunt nastreven.

 

‘een werksfeer die perfect bij mij past’

EmployConnect maakt deze droom waar door jouw behoeftes af te stemmen op de werksfeer bij verschillende bedrijven. Je wordt pas voorgesteld, wanneer dit optimaal aansluit.

Ik ben gespecialiseerd in het vinden van de meest interessante .NET functies in Nederland bij bedrijven met de allerbeste arbeidsvoorwaarden, vrijheid en doorgroeimogelijkheden.

Benieuwd welke vacatures ik op dit moment open heb staan?

Neem contact op met Marije, via:

marije@employconnect.nl
linkedin

Marije heeft mij uitstekend begeleid tijdens mijn solicitatieproces bij Q-Free. Ik heb Marije als zeer toegankelijk ervaren. Gezien het feit dat de klik tussen Q-Free en mij goed is, laat zien dat ze ons goed gematched heeft. Ik zou zonder nadenken Marije willen aanbevelen aan bedrijven en werkzoekende.

Laurent DeluginSoftware Engineer

Binnen Crowdynews ben ik op twee verschillende vlakken met Marije's werk in aanraking gekomen. Ten eerste heeft Marije mij binnen gehaald bij Crowdynews, toen zij twee jaar geleden op zoek waren naar een Office Manager en Directiesecretaresse. Dit bleek een enorm goede fit, van beide kanten en mijn loopbaan binnen Crowdynews heeft zich daarna positief ontwikkeld.

Louise WiggersExecutive Assistant

Marije heeft me goed begeleid tijdens het sollicitatieproces bij Crowdynews. Ze liet het af en toe aan mij over om contact te houden, wat gezien de functie van BDR ook logisch was. Ik heb haar ervaren als zeer toegangkelijk en een goed aanspreekpunt. We zijn samen betrokken geweest bij een aantal sollicitaties waarbij ze mijn feedback altijd kon waarderen. Bovendien is ze integer, een goede eigenschap voor haar rol.

Lennart SwennenhuisCustomer Success Manager

Ontzettend goede recruiter! Actief en attent, zet zich volop in voor werkzoekenden. Aanrader.

Ronald de GierC/C++/Java programmer

Op zoek naar een baan werd ik vaak afgewezen i ivm gebrek aan werkervaring. Totdat Marije mij bij een werkgever introduceerde. Zij is heel zorgvuldig in haar gesprekken met kandidaat en werkgever. Zij reageert snel, is actief, laat je vrij in je keuzes en het contact met haar is heel prettig. Ik ben heel blij met mijn huidige werkplek en kan Marije zeker aanbevelen als een goede recruiter!.

Geoffrey HendrikxExperienced Game Developer

‘Door mijn unieke werkwijze help ik bedrijven snel groeien in .NET developers en .NET developers met het vinden van de perfecte baan.’