Skip to main content

Je bent op zoek naar de .NET development rol die je zelf niet zomaar tegenkomt en je wilt graag binnenkomen bij de allerbeste topwerkgevers bij je in de buurt?

Alleen maar de allerbeste werkgevers zitten in mijn portefeuille. Een topsalaris, werken met de nieuwste technologie, een fijne werksfeer en veel doorgroeimogelijkheden zijn belangrijke waarden voor de .NET developers die ik begeleid. Is iets niet aanwezig? dan verkoop ik een ‘nee’. Dit is één van de redenen dat ik zo succesvol ben en waardoor ik al zoveel .NET developers geholpen heb aan meer werkplezier.

 

‘meer doorgroeimogelijkheden’

Als .NET developer blijf je graag doorgroeien en raak je het liefst nooit uitgeleerd. Ik heb daarom alleen maar de allerbeste werkgevers in mijn portefeuille, waar je ten alle tijde kunt doorgroeien op de manier zoals jij dat wilt.

 

‘een hoger salaris’

Je wilt erop vooruitgaan. Niet alleen werkinhoudelijk, maar ook wat betreft salaris. Ik snap dat je dit als .NET developer belangrijk vindt en dit is precies de reden dat ik alleen maar de allerbeste bedrijven in mijn portefeuille heb, die topsalarissen bieden.

 

‘de nieuwste technologie’

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het voor je is om met de nieuwste technologie te werken. De reden dat ik alleen maar bedrijven in mijn portefeuille heb, waar geen 'legacy' in de code zit en die continu blijven vernieuwen en innoveren.

 

‘een werkomgeving die perfect past’

Je wilt een perfect passende baan en een werkomgeving die écht past bij jou als persoon. Door alle jaren heen heb ik duizenden .NET developers gesproken en inmiddels durf ik wel te zeggen dat ik echt goed ben in het maken van de allerbeste match. Door mijn persoonlijke aanpak leer ik je namelijk door en door kennen en omdat ik de bedrijven wel kan dromen, weet ik precies waar jij het gelukkigste zal worden.

Neem contact op met Marije, via:

LinkedIn

Durf als .NET developer kritisch te zijn en ten alle tijde voor jezelf te kiezen. Gun jezelf een hoge kwaliteit (in de code) en een fijne werkomgeving bij één van de allerbeste werkgevers in Nederland. Precies hier kan ik je ontzettend goed bij helpen.

Ik kan Marije van harte aanbevelen als recruiter voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, vooral als je net als ik twijfelt over de juiste richting voor je carrière. Toen Marije mij benaderde op LinkedIn, was ik niet zeker welke kant ik op wilde en dacht ik zelfs dat consultancy niet bij mij paste. Maar Marije wist mijn twijfels weg te nemen en adviseerde mij om toch met het consultancybedrijf waar ik nu werk te gaan praten. En nu werk ik daar met veel plezier! Marije heeft een persoonlijke benadering op LinkedIn en viel mij daarom op tussen alle andere recruiters die mij benaderden. De gesprekken waren ook ontspannen, en de feedback die ik teruggaf over de aangeboden vacatures werd door haar goed ten harte genomen.

Camiel EggermontConsultant at Xebia | Xpirit

Marije benadert recruitment duidelijk anders dan menig ander. Ze geeft er een persoonlijke draai aan en vertelt in een video hoe zij werkt en waarom zij zo werkt. Communicatie voelde heel open en ongedwongen.

Wouter KevenaarMicrosoft Developer bij Dev Talents

Simpel: Doet wat ze belooft. Vacature voor een senior .NET developer uitgezet bij Marije en binnen enkele weken hadden we er niet één, maar zelfs twee aan ons kunnen binden. Door snelle en prettige communicatie was samenwerken prettig en snapt ze goed waarnaar we opzoek waren. De kandidaten die we aangeboden kregen paste daarom ook prima. Zeker een aanrader!

Jelmer van DulstIT & BI Manager at SpotOnMedics

Toen ik aan mijn zoektocht begon wist ik nog niet zeker wat ik wou. Marije heeft enorm geholpen bij dat proces en luisterde goed naar wat mijn overwegingen waren. Daardoor heb ik nu een leuke baan waar ik zelf, in eerste instantie, niet aan had gedacht. De communicatie is altijd fijn geweest door de persoonlijke aandacht, geduld en ruimte om eigen keuzes te maken.

Ietzen BoorsmaSoftware architect

Marije is een recruiter met veel passie voor haar vak. Na een gezellig kennismakingsgesprek wist ze in no time meerdere sollicitatiegesprekken voor me te regelen voor werkgevers die echt goed pasten bij mijn vaardigheden en interesses. wat een verademing vergeleken met de gemiddelde recruiter die nog te beroerd is om goed je LinkedIn profiel te lezen.

Bastiaan MalotauxSenior Software engineer bij Dev Talents

Marije heeft mij uitstekend begeleid tijdens mijn solicitatieproces bij Q-Free. Ik heb Marije als zeer toegankelijk ervaren. Gezien het feit dat de klik tussen Q-Free en mij goed is, laat zien dat ze ons goed gematched heeft. Ik zou zonder nadenken Marije willen aanbevelen aan bedrijven en werkzoekende.

Laurent DeluginSoftware Engineer

Op zoek naar een baan werd ik vaak afgewezen i ivm gebrek aan werkervaring. Totdat Marije mij bij een werkgever introduceerde. Zij is heel zorgvuldig in haar gesprekken met kandidaat en werkgever. Zij reageert snel, is actief, laat je vrij in je keuzes en het contact met haar is heel prettig. Ik ben heel blij met mijn huidige werkplek en kan Marije zeker aanbevelen als een goede recruiter!.

Geoffrey HendrikxExperienced Game Developer

Ontzettend goede recruiter! Actief en attent, zet zich volop in voor werkzoekenden. Aanrader.

Ronald de GierC/C++/Java programmer

‘Door mijn unieke werkwijze help ik bedrijven snel groeien in .NET developers en .NET developers met het vinden van de perfecte baan.’