Skip to main content

Over mij

‘Mijn missie is heel simpel: zoveel mogelijk .NET developers helpen aan écht meer werkplezier en bedrijven écht goed helpen om snel te groeien.’

Ik kan me voorstellen dat je nu denkt: ‘ja maar dit zegt toch iedere recruiter, hoe weet ik nu of je doet wat je belooft?’ Ik snap je gedachten, want helaas bestaan er veel recruiters die hun werk niet op de juiste manier doen, waardoor het maar weinig waarde toevoegt en soms zelfs ellende oplevert. Maar om je een beeld te geven dat ik anders ben dan (bijna) alle andere recruiters, leg ik je graag concreet uit waar dat precies in zit.

Hoe het allemaal begon

In 2013 begon ik op mijn 23e als recruiter voor een softwarebedrijf in Groningen. Het was aan mij de taak om deze start-up te laten groeien en ik voelde me vereerd dat ik op deze leeftijd al zoveel verantwoordelijkheid kreeg. Al snel viel op dat me dit werk heel goed lag. In 2,5 jaar tijd groeide het bedrijf hierdoor van 20 naar 50+ medewerkers en was het development team compleet. Ontzettend veel heb ik er geleerd en dit zorgde voor de perfecte basis om te starten met mijn bedrijf.

Kwaliteit is voor mij het allerbelangrijkste

Inmiddels alweer 7 jaar geleden dat ik voor mezelf begon en 400+ succesvolle plaatsingen verder. Door de jaren heen heb ik heel veel geleerd, maar het belangrijkste wat voor mij echt werkt is dat kwaliteit in mijn ogen het allerbelangrijkste is. Mijn focus ligt daarom puur en alleen op .NET development en ik probeer continu op de hoogte te blijven van alle (technische) ontwikkelingen in dit vakgebied. Maar het garanderen van een hoge kwaliteit gaat nog veel verder dan dat. Zo werk ik alleen maar exclusief voor een klein aantal bedrijven, zodat mijn opdrachtgevers écht snel kunnen groeien. Ik werk echter niet zomaar samen met een bedrijf: ik heb alleen maar bedrijven in mijn portefeuille waar werkelijk alles klopt en waar je als .NET developer écht wilt werken. Heel erg kritisch ben ik dus en als er ook maar iets ontbreekt, zoals bijvoorbeeld een topsalaris of het werken met de nieuwste technologie, dan verkoop ik een ‘nee’. Je kunt je voorstellen dat ik hierdoor ook alleen maar de allerbeste .NET developers begeleid; want ook hierin ben ik erg kritisch en dit is één van de redenen dat ik zo succesvol ben. Door mijn hoge kwaliteit heb ik namelijk een win-win situatie gecreëerd; .NET developers vinden hierdoor écht een perfect passende baan en bedrijven groeien hierdoor snel in écht goede .NET developers. 

Hier krijg ik dus ontzettend veel energie van, want wat is er nu mooier dan het kunnen helpen van mensen? Als ik iemand blij heb gemaakt, dan word ik dat ook en dit is precies waarvoor ik het allemaal doe. Een persoonlijke benadering en een open houding zijn voor mij dan ook erg belangrijk. Eerlijk en duidelijk durven zijn tegen elkaar, hier win je in mijn ogen het meeste mee.

Door dit alles heb ik al meer dan 400+ .NET developers geholpen aan de perfect passende baan én bedrijven sneller laten groeien dan ooit. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen blij te maken in hun leven.

Neem contact op met Marije, via:

LinkedIn

Ik kan Marije van harte aanbevelen als recruiter voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, vooral als je net als ik twijfelt over de juiste richting voor je carrière. Toen Marije mij benaderde op LinkedIn, was ik niet zeker welke kant ik op wilde en dacht ik zelfs dat consultancy niet bij mij paste. Maar Marije wist mijn twijfels weg te nemen en adviseerde mij om toch met het consultancybedrijf waar ik nu werk te gaan praten. En nu werk ik daar met veel plezier! Marije heeft een persoonlijke benadering op LinkedIn en viel mij daarom op tussen alle andere recruiters die mij benaderden. De gesprekken waren ook ontspannen, en de feedback die ik teruggaf over de aangeboden vacatures werd door haar goed ten harte genomen.

Camiel EggermontConsultant at Xebia | Xpirit

Marije benadert recruitment duidelijk anders dan menig ander. Ze geeft er een persoonlijke draai aan en vertelt in een video hoe zij werkt en waarom zij zo werkt. Communicatie voelde heel open en ongedwongen.

Wouter KevenaarMicrosoft Developer bij Dev Talents

Simpel: Doet wat ze belooft. Vacature voor een senior .NET developer uitgezet bij Marije en binnen enkele weken hadden we er niet één, maar zelfs twee aan ons kunnen binden. Door snelle en prettige communicatie was samenwerken prettig en snapt ze goed waarnaar we opzoek waren. De kandidaten die we aangeboden kregen paste daarom ook prima. Zeker een aanrader!

Jelmer van DulstIT & BI Manager at SpotOnMedics

Toen ik aan mijn zoektocht begon wist ik nog niet zeker wat ik wou. Marije heeft enorm geholpen bij dat proces en luisterde goed naar wat mijn overwegingen waren. Daardoor heb ik nu een leuke baan waar ik zelf, in eerste instantie, niet aan had gedacht. De communicatie is altijd fijn geweest door de persoonlijke aandacht, geduld en ruimte om eigen keuzes te maken.

Ietzen BoorsmaSoftware architect

Marije is een recruiter met veel passie voor haar vak. Na een gezellig kennismakingsgesprek wist ze in no time meerdere sollicitatiegesprekken voor me te regelen voor werkgevers die echt goed pasten bij mijn vaardigheden en interesses. wat een verademing vergeleken met de gemiddelde recruiter die nog te beroerd is om goed je LinkedIn profiel te lezen.

Bastiaan MalotauxSenior Software engineer bij Dev Talents

Marije heeft mij uitstekend begeleid tijdens mijn solicitatieproces bij Q-Free. Ik heb Marije als zeer toegankelijk ervaren. Gezien het feit dat de klik tussen Q-Free en mij goed is, laat zien dat ze ons goed gematched heeft. Ik zou zonder nadenken Marije willen aanbevelen aan bedrijven en werkzoekende.

Laurent DeluginSoftware Engineer

Op zoek naar een baan werd ik vaak afgewezen i ivm gebrek aan werkervaring. Totdat Marije mij bij een werkgever introduceerde. Zij is heel zorgvuldig in haar gesprekken met kandidaat en werkgever. Zij reageert snel, is actief, laat je vrij in je keuzes en het contact met haar is heel prettig. Ik ben heel blij met mijn huidige werkplek en kan Marije zeker aanbevelen als een goede recruiter!.

Geoffrey HendrikxExperienced Game Developer

Ontzettend goede recruiter! Actief en attent, zet zich volop in voor werkzoekenden. Aanrader.

Ronald de GierC/C++/Java programmer

‘Door mijn unieke werkwijze help ik bedrijven snel groeien in .NET developers en .NET developers met het vinden van de perfecte baan.’